FOREDRAG:

– Bli´r jeg slank af ramsløg og romtoddy?

Anne har prøvet alle slankekure (dem du både har hørt om, og aldrig har hørt om), så du ikke behøver.

Anne afliver myten om den perfekte slankekur, i hendes nye underholdende foredrag, om hendes egen rejse gennem sundhedsjunglen. Et sundt og balanceret perspektiv er for nogle gået fløjten, med alt hvad vi hører og læser om sundhed, og Anne prøver at give dig et bedre et af slagsen. Uanset om du spiser selleri hver dag, eller du ikke har spist en grøntsag i dit liv, får du viden og redskaber til at finde den form for sundhed, der passer til dig.

 

– Mindre stress, større arbejdsglæde, stærkere performance

Arbejdslivet i 2018 er, for alt for mange – præget af perioder, hvor stressniveauet når urimelige højder og arbejds- og familieliv fylder mere end de 24 timer du har i døgnet.

I dette foredrag giver Anne (Bech) konkrete og realistiske værktøjer til hvordan en travl hverdag forenes med en sund livsstil med mere overskud, og ikke mindst sætter Anne fokus på bedre velvære, færre sygemeldinger, mindre stress og mere arbejdsglæde.

Foredraget tager udgangspunkt i, at kroppen er dit fundament, og det er nødt til at fungere før du kan præstere.
Med inspiration fra udfordrende og nytænkende nudging teorier og adfærdsdesign, kan du lære hvordan du endelig får ændret vaner, varigt og effektivt.

Glæd jer til et humoristisk og top-inspirerende foredrag, og gå hjem med en mere positiv og realistisk mulighed for en sund livsstil og bedre hverdag.

 

Foredraget kan kombineres med træning / mikro træning

 

BOOKING AF FOREDRAG

Vil du gerne booke Anne Bech til et foredrag, privat- som for en virksomhed, så kontakt:

Helene Elliort Svendsen på helene@annebech.com

 

KALENDER: