Jeg adskiller mig fra andre personlige trænere på den måde, at jeg har min egen træningsmetode. Jeg træner ikke i maskiner. Det er min holdning, at det er meget bedre at træne dig ud fra den holdning og størrelse, du har, uden at proppe dig ind i en forudbestemt ‘form’, som en maskine jo er..

Jeg er en meget ærlig og meget direkte personlig træner. Jeg giver dig ikke udsigt til, at du kan spise, lige hvad du kunne tænke dig – eller spise efter den pt meget populære 80-20-regel – hvis det betyder, at du ikke kommer i den form, du ønsker. Jeg fortæller dig den uindpakkede sandhed om din form, og hvad du kan opnå.

Jeg har et stærkt fokus på udseende. Mit mål er at få dig lækker, slank, stærk og sund. Ikke kun stærk og sund. Jeg griber ikke nødvendigvis arbejdet an i en helt anden rækkefølge end andre trænere, men sundheden og overskuddet skal nok komme af sig selv, mens vi to arbejder os hen mod det fantastiske lean look, som er mit speciale. Under så optimale forhold, som vi skaber, vil din krop arbejde godt for sig selv.

Der er visse træningsformer, jeg ikke vil anbefale til nogle mennesker. Fuldstændig som med bestemte fødevarer, så er der træning der ikke er godt for alle. At blive sund og slank er ikke bare et kalorieregnestykke – det er helt afgørende om din krop får den træning, der passer til din kropstype.

Og vigtigst: Du kan ikke nå dit mål, hvis ikke du er vild med træningsformen. Derfor er det afgørende for mig, at du kommer til at elske træningen. Når du skal dyrke den i mange timer, skal du helst nyde det imens.