Der er afgørende forskel på at træne alene og så træne med en personlig træner. Alene kan du få lavet et program af en instruktør i nogle maskiner, som er lavet til ‘alle’. Men går du også i tøj der passer til ‘alle’?

Hvornår kommer der resultater? Det har du ingen garanti for, der er nemlig ingen, der holder øje med, hvor tit du kommer, og hvad du laver, når du endelig er dukket op i fitnesscentret.

Kan du presse dig selv så meget, at der kommer forbedringer i din form? Svært at sige, for der er ingen der fortæller dig, om du bare fiser husleje af, træner lige som du skal, eller kommer til at overanstrenge dig. Hvis du gør det sidste, er det næsten værre end at lave for lidt, for du risikerer at skade dig selv – og så skal du holde pause.

Som din personlige træner giver jeg dig øvelser og træningsintensitet, så der hele tiden tages hensyn til dine fremskridt og din form. Jeg møder dig hver gang, enten i fitnesscentret, hjemme hos dig, ude i naturen eller hvor som helst, det passer bedst med tid og træningsmetode.

Jeg presser dig lige til grænsen, men ikke mere. Jeg støtter dig og holder konstant øje med holdning og teknik, så du ikke gør skade på dig selv. Vi har kontakt ugen igennem, og du vil føle dig i trygge hænder hele forløbet igennem. Og det bedste? Jeg garanterer dig resultater.