Bet24s Nye Spil

Gabriel Mar 21 2012:

Bet24s Nye Spil – Reely Roulette

Det nye Reely Roulette spillemaskine spil er blevet lanceret hos Bet24 Games og er en del af ”Reely” serien af spil som kombinerer 2 spil i 1, med en særlig side bet funktion, som stadig venter på at blive patentgodkendt. Dette unikke spil kombinerer spillemaskine med roulette på Bet24s side. Reely Roulette blev kreeret af Leander Games, som er det samme software som introducerede Reely Poker spillemaskinen, som kombinerer spillemaskiner med pokerspil.

Reely Roulette spillemaskine har fem hjul og målet er at få en gevinstgivende kombination af symboler på en af de i alt 30 rækker. Sådan Spiller du Reely Roulette på Bet24 Som sagt er Reely Roulette en smart kombination af spillet roulette og en spillemaskine. Spillet har fem hjul og målet er at få en gevinstgivende kombination af tal eller symboler på en af de 30 rækker. Når du spiller på Bet24, kan du ændre din indsats ved at klikke på op- og ned-knapperne og når du er tilfreds med dit valg, skal du bare klikke på ”Drej”-knappen for at starte spillet.

Du får en gevinstrække, som du altså vinder penge på, ved at matche 2 eller flere på hinanden følgende tal eller symboler hvor som helst på en af de 30 gevinstrækker. Hvis du får et ”Wild” symbol, betyder det, at den kan erstatte ethvert symbol, dog undtagen bonus symbolet. Der er også en smart funktion, hvor du kan vælge ”Autospil,” som betyder at hver omgang startes automatisk, op indtil der enten sker noget, som du bliver nødt til at reagere på, eller at antallet af sætomgange udløber.

Du kan vælge det ønskede antal omgange ved hjælp af knapperne til at øge eller reducere. Hvis du ikke længere ønsker at bruge autospil, skal du bare klikke på knappen ”Stop” og dit autospil vil blive annulleret. Hvis alt dette virker forvirrende, så fortvivl ikke. Spillet er ganske lige til, men Bet24 er så flinke at de lader dig spille spillet gratis først, for at prøve det af. Hvis du vælger at gøre dette, spiller du dog ikke om penge, men det giver dig til gengæld muligheden for at lære spillets finurligheder at kende, inden du kaster dig ud i at satse hele din bankopsparing på spillet.


Tilmeld dig Bet24

Hvis du lige vil prøve spillet for sjov eller for at lære det at kende, kan du som sagt spille det helt gratis så længe du har lyst til og du behøver faktisk ikke at tilmelde dig som spiller på Bet24s side. Hvis du dog beslutter at du gerne vil satse lidt på det, skal du dog først oprette dig en konto på Bet24s side. Reely Roulette er et temmelig sjovt og spændende spil, som du hurtigt nok skal blive bidt af og få lyst til at satse på, så du anbefales hermed at oprette dig en konto for at kunne spille og satse på livet løs.

 

Seneste nyheder

Alle nyheder

Læsernes Favoritter