Online Skrabelodder

Skrabelodder er en sjov og enkel måde at gamble på. Online skrabelodder tager konceptet et skridt videre ved at fjerne besværet ved at skulle en tur ned i kiosken eller nærmeste 7eleven.

Med internettets interaktivitet er det traditionelle koncept bag skrabelodder blevet videreudviklet og fornyet på en spændende måde. Livagtige lydeffekter og suveræn grafik sørger for at oplevelsen af at ”skrabe” et lod aldrig været mere underholdende.

Her i vores links samling, som du kan nedenfor, finder du en nyttig oversigt over gratis skrabelodder, forskellige spil, progressive jackpots samt mange bonuskoder til kampagner.


 

Vi præsenterer… skrabeloddet!

Skrabelodder er en relativ ny tilføjelse i online gambling universet. De blev oprindeligt opfundet i 1964, men det var først i 1990’erne, at skrabelodder først fandt deres vej til internettet. Spilleformen virker yderst tiltrækkende på spillere, der ikke er så interesseret i lange typer spil, og online skrabelodder er således det perfekte valg,

Hvis man ønsker at vinde de største kontantpræmier på mindst mulige tid foran computeren. Det er altid en god ide at afprøve et par gratis lodder første gang du spiller. De fleste online casino'er tilbyder muligheden for at skrabe for sjov, eller de giver et par gratis skrabelodder til nye spillere i velkomstgave. Dette giver mulighed for at afprøve online skrabeprocessen samt at få en fornemmelse for spillets odds.

Skrabelodderne er som regel inddelt i forskellige værdikategorier, med de bedste odds for dyreste lodder;

Fordelene ved at skrabe online

Online “skrab” er ikke alene den hurtigste og nemmeste måde at komme til at spille på lodder, det er også den mest økologiske, da der ikke er noget papirspild forbundet med de virtuelle lodder. Via den livagtige gengivelse af udeseende, lyd og oplevelse af at skrabe et rigtigt skrabelod formår online versionen at byde på en spilleoplevelse af høj standard.

Den fantastiske grafik og individuelle kunstværker på kortene er en oplevelse i sig selv, der giver masser af underholdning. Kombinationen af enkle spilleregler og kæmpestore jackpots har gjort skrabelodder mere populære end nogensinde før, og det er således det perfekte tidspunkt at begynde med at skrabe løs.

Så gå på nettet og bliv en del af det hastigt voksende netværk af skrabelods-fans. Husk at gøre brug af bonustilbuddene, som du finder i skema'et ovenfor, når du går i gang med at skrabe.