VM kvalificering - Hos Betsafe

Abigail Jun 15 2012:

Den 17. juni 2012 tabte Danmark godt nok 1-2 til Tyskland og røg derfor ud af EM turneringen, men Danmark klarede sig langt bedre i sin gruppe end forventet. Danmark forlader derfor EM med oprejst pande og kan roligt få nogle skuldreklap med på vejen. Landsholdet kan nu se frem mod en VM-kvalifikation, hvor drengene kan se frem til endnu en gang at møde stærke modstandere såsom, Italien, Tjekkiet og Bulgarien. Og Betsafe tror på Danmarks chance for at kvalificere sig.

De fleste eksperter er enige om, at selvom Danmark ikke gik videre til medaljerunderne, så har Danmark efterladt et positivt indtryk af holdets færdigheder, som kunne ses i kampene mod de store kanoner, såsom Portugal og Tyskland. Danmarks spillere, såsom Bendtner, Agger og Krohn-Dehli, leverede en indsats der helt klart lyser positivt for fremtidige landskampe og dette kan ses i Betsafes tro på holdet.

Bookmakeren har kigget på Danmarks flotte indsats til EM og begyndt at se frem mod VM-kvalifikationen, som begynder i september i år – og nu kommer den gode nyhed: vurderingen lyder op, at Danmark har en reel chance for at kvalificere sig!

Betsafe Odds for Danmarks kvalificering

Hvis det lykkes det danske landshold at komme til VM i Brasilien, kan gamblere hente odds på 2,40, men hvis det derimod falder i vasken, får gamblere deres penge igen 1,55 gange – dette er det højeste odds på markedet! Oddssætter Thomas Holm fra Betsafe udtaler, ”Vi lægger os lavt på Danmarks kvalifikationschancer sammenlignet med resten af markedet.

Og det gør vi, fordi vi ser mange positive tendenser i landsholdets spil under UM. For det første viser holdet, at det kan gennembryde selv stærke forsvar. Og for det andet vidner præstationer fra spillere som Stephan Andersen, Tobias Mikkelsen og Michael Krohn-Dehli om, at det glidende generationsskifte kan fortsætte relativt smertefrit.” Hvis du overvejer at gamble på disse odds, og gerne vil følge med i Danmarks indsats til VM-kvalifikationen, kan det oplyses at Danmark åbner VM-kvalifikationen lørdag d. 8. september i Parken mod Tjekkiet.

Der er 9 grupper i alt og vinderne i hver gruppe kvalificerer sig direkte, mens de 8 bedste 2’ere mødes i play-off-kampe. Danmark er med i kvalifikationsgruppe B sammen med Malta, Armenien, Bulgarien, Tjekkiet og Italien. Selve VM 2014 kommer til at foregå i Brasilien. Så bliver det spændende at se om Betsafes tro på Danmark bliver til virkelighed for landsholdet!

 

Seneste nyheder

Alle nyheder

Læsernes Favoritter