100% op til 1000kr

Bet24 casino Anmeldelse

100% op til €200

Nordicbet Anmeldelse

100% op til £250

Mr Green Anmeldelse

Betsafe Poker

Søndag 06 November, af Gabriel

Alle ved at vejen til succes ved pokerbordet går via en god bankroll, og lige nu omsætter Betsafe denne viden til praktisk handling. I et forsøg på at give nye pokerspillere en god start og en hjælpende hånd har Betsafe strikket et program sammen, som har til formål at super charge nye pokerspilleres bankroll.

Betsafe giver lige nu fra $25 og op til $2000 på din første indbetaling! Du vil automatisk modtage bonussen, når bonuskravet, som du kan læse mere om hos Betsafe, er mødt.
Udover de forskellige sign-up bonusser har Betsafe taget skridtet fuldt ud med direkte tiltag for at booste din bankroll i form af ”Bankroll Builder Freerolls” og ”Added Money Turneringer”.

Som ny spiller hos Betsafe kan du starte med at spille i deres daglige Bankroll Builder Turneringer, hvor du kan spille gratis og alligevel vinde pengepræmier og billetter til ugens Bankroll Builder Turnering, som udbetaler $ 250 + 100 billetter til månedens $1600 Bankroll Builder Turnering samt billetter til $200 Sunday Guaranteed Turneringen, som har mindst $ 20,000 i førstepræmie.

Hvis du gerne vil i gang med at spille poker online og gradvist opbygge en god bankroll, så er ruten næsten lagt og første destination er Betsafes Bankroll Builder!