Ny Video Slot hos NordicBet

Gabriel Nov 20 2011:

Nu kan du møde de nordiske guder hos NordicBet i spillet Hall of Gods, som er en slotsmaskine med 5 hjul, 20 indsatsrækker og 3 progressive jackpots.

Softwaret er leveret af Net Entertainment, som er en pioneer indenfor udviklingen af software og som længe har stået i spidsen indenfor branchen, når det handler om innovativ teknologi.

Du skal have Odin, Thor, Freja eller de andre personer eller symboler fra den nordiske mytologi på række for at få gevinst i Hall of Gods. Der er  Wild-symboler med, som erstatter alle symboler undtagen scatter og bonussymboler, 3 scatter symboler udløser free spins - men alt dette kan du læse om i spillereglerne, som du finder på dansk lige under skærmen hos NordicBet.
Du kan spille Hall of Gods gratis direkte i din browser hos NordicBet, men du kan naturligvis ikke vinde kontanter, når du spiller gratis og du kan heller ikke løbe med en af jackpotterne.

Der er tre progressive jackpotter i Hall of Gods. For at vinde en af de progressive jackpotter, skal du vinde 3 ens bonussymboler, som starter bonusspillet. Finder du 3 ens Mini, Midi eller Mega Jackpotsymboler har du vundet den tilsvarende jackpot.

Mega Jackpotten er lige nu på ca. 3.760.000 EUR! Vi taler om ca 28 Millioner danske kroner! Desuden er der Midi Jackpotten på ca. 31.235 EUR / 234.000 DKK og endelig Mini Jackpotten på tæt på 900 EUR eller 6750 DKK – så der er ikke mangel på spænding i Hall of gods.
Hvis du er ny spiller hos NordicBet, så siger de velkommen lige nu med en startbonus på op til 1000 kroner. De matcher diit indskud med 100% op til 1000 kroner. Og oven i hatten får du i skrivende stund 10 gratis spin på Devil's Delight, når du åbner din NordicBet konto.


Seneste nyheder

Alle nyheder

Læsernes Favoritter