100% op til 100€

Bet24 casino Anmeldelse

100% op til €200

Nordicbet Anmeldelse

100% op til £250

Mr Green Anmeldelse

Betsson - Sports Betting

Torsdag 27 Oktober, af Gabriel

Er du til sports væddemål, Arsenal eller Manchester United?  Så skal du da være med i Betting Expert konkurrencen hos Betsson, hvor du kan vinde en VIP tur til London for at se en Premier League kamp med stil mellem Arsenal og Manchester United.

Vi snakker ikke middelklasse hotel og høkerbajere her, vinderen bliver fløjet til London, bor på luxushotel, spiser middag på Emirates, får en € 500 odds bonus og ser kampen sammen med vennerne fra en VIP-boks! Sådan!

Betting Expert er en sports betting konkurrence helt uden sidestykke. For hvert spil du vinder i sportsbook optjener du point. Du får flest point, jo højere odds du satser på; f. eks.;

- €10 bet til odds 10.00   =   1.41 points.
- €10 bet til odds 100.00 = 79.06 points!

Selv om du ikke er et matematisk geni, så er der ingen grund til panik, for Betsson har en point lommeregner, der udfører de hårde kalkulationer for dig, og fortæller dig, hvor mange point du vil få på et væddemål. Du skriver blot din indsats og oddset og den lille lommeregner fortæller dig, hvor mange point, du kan vinde.

Som Betting Expert skal du altså bare koncentrere dig om at samle nok point, ved at vinde spil i Sportsbook, til at klatre op på Betssons leaderboard. Udover VIP-turen er der mange andre frynsepræmier undervejs fra Betsson, som du kan læse mere om på deres hjemmeside.

Leaderboardet bliver opdateret dagligt, så du hele tiden er opdateret.

Betting Expert konkurrencen går i luften fredag d. 28 oktober kl. 00:01 (CET) og slutter den 28 november kl. 23:59

Er du frisk?