100% op til 100€

Bet24 casino Anmeldelse

100% op til €200

Nordicbet Anmeldelse

100% op til £250

Mr Green Anmeldelse

Ladbrokes Kongeligt Væddemål

Onsdag 21 September, af Gabriel

Kronprinsesse Victoria får trillinger – Odds 500

Ladbrokes.com er kendt for deres mangeartede spillemuligheder, og god mulighed i denne tid er et spil på det svenske kronprinsepars kommende forældreskab.

Føder Kronprinsesse Victoria trillinger får du for 50.000 kr. for hver 100 kr. du satser, og det er jo gode penge, hvis du altså gætter rigtigt.

Hvis du i stedet tror, at Kronprinseparret får en pige, får du 170 kr., for hver 100 kr. du satser, og bliver det en dreng, kan du vinde 200 kr..

Vind en million

Vil du gerne op i de helt store gevinstsummer, så kan du satse på at den førstfødte bliver rangeret som nr. 1 i tennis på ATP eller WTA Tour før udgangen af 2040. Der giver en indsats på 100 kr. dig 1.000.000 kr. i gevinst.

Du kan også spille på vægt, længde og førstenavn på den førstedødte. Fx giver drengenavnet Edmund dig et odds på 50 og pigenavnet Desiree ligger i odds 7.

Væddemål om de kongelige

At spille på vigtige kongelige begivenheder er ikke noget nyt, det har eksisteret så længe, konger har eksisteret. Det er blot i nyere tid, det er blevet mere åbenlyst, da bookmakere igennem internettet udbreder deres spil.

Vil det forsvinde? Jeg tror det ikke, da det som så meget andet altid har eksisteret, og sker det ikke på nettet, så vil det ske ude på arbejdspladserne og i hjemmene.

Væddemål på vigtige og sjove begivenheder er blevet en indgroet og vigtig del af den menneskelige tilværelse og socialisation.

Hvad satser du på? Selv tror jeg, at jeg går efter millionen...