Download/Instant spil

 Det er ikke en hemlighed at spilleautomater er baseret på ren held og det virker usandsynligt at du kan udvikle en strategi der kan forbedre dine chancer for at vinde. Der er dog nogle få enkle ting du kan gøre for at forbedre dine chancer. Den første ting du skal acceptere er at du skal spille ansvarligt. Hvis du ikke har råd til at tabe, så skal du ikke spille.

Hvis du har valgt et godt online spil og du bliver ved med at vinde, så husk at satse størst når du er i en bonusrunde. Du får ikke noget ud af at satse lavt når du allerede vinder og ser bonusrunden komme op.


Progressive spil

Progressive spillemaskiner er meget populære og kan for det meste findes på tre- eller femhjuls maskinerne. De er bygget op af en procentdel af det der er satset fra alle dem der spiller på spillemaskinen. Hvis du vil prøve at vinde jackpotten skal du huske at den udløsende faktor kan variere mellem spillene. For det meste skal du satse maksimum, hvilket betyder at du skal spille på alle de mulige udbetalingslinjer. Dette kan gøres ved at klikke på “Sats Maksimum” knappen i spillevinduet. 

Til sidst skal du huske at starte med at satse lavt, indtil du får en god fornemmelse for spillet. Sæt dit budget og hold dig til det – hvis spillet ikke giver udbetalinger, så gå videre til et andet spil eller stop med at spille for denne dag.

Husk altid at spille ansvarligt.