Spilleautomat strategier


Det er ikke en hemlighed at spilleautomater er baseret på ren held og det virker usandsynligt at du kan udvikle en strategi der kan forbedre dine chancer for at vinde. Der er dog nogle få enkle ting du kan gøre for at forbedre dine chancer. Den første ting du skal acceptere er at du skal spille ansvarligt. Hvis du ikke har råd til at tabe, så skal du ikke spille.

Lav et budget og hold dig til det. Hvis du bliver ved med at tabe, så stop for denne gang når du har mistet 60% af dit budget. Det bedste råd er at satse stort når du vinder og at satse lavt hvis du har en af de dage hvor du bliver ved med at tabe


Forbedrer dine Chancer og Vid når det er tid til at Stoppe.

De fleste mennesker ved at slot maskiner er til for at skabe profit og det samme gælder selvfølgeligt for den online variation. En tommelfingerregel er at undgå spil der simpelthen ikke giver udbetalinger. Her er det vigtigt at sætte en grænse for hvor mange runder man vil spille. For eksempel, hvis du vælger 10 runder, så skal du stoppe med at spille det specifikke spil hvis du ikke har vundet noget efter 10 runder. Du skal simpelthen gå videre til et andet spil og prøv igen hvis dit budget tillader det.

Som vi har sagt tidligere er det vigtigt at sætte en grænse og at holde sig til den. Når du begynder at spille er det altid en god ide at satse lavt. Hvis tingene ikke går som planlagt, så minimerer du dine tab. Tiden til at satse stort er når du vinder på et spil og har en god fornemmelse.


Bonusser og Udbetalingslinjer

Det virker rimeligt åbenlyst at jo flere udbetalingslinjer der er, jo større chance har du for at vinde. Antallet af udbetalingslinjer kan variere fra fem til femogtyve. En anden faktor er variationen i udbetalingslinjerne. Den optimale udbetalingslinje er over midterlinjen, men der er andre variationer hvor du kan vinde på en tre-hjuls spillemaskine hvis de ens symboler er placeret diagonalt. Husk at jo flere udbetalingslinjer der er, jo bedre er dine chancer for at vinde.

Hvis du har valgt et godt online spil og du bliver ved med at vinde, så husk at satse størst når du er i en bonusrunde. Du får ikke noget ud af at satse lavt når du allerede vinder og ser bonusrunden komme op.


Progressive spil

Progressive spillemaskiner er meget populære og kan for det meste findes på tre- eller femhjuls maskinerne. De er bygget op af en procentdel af det der er satset fra alle dem der spiller på spillemaskinen. Hvis du vil prøve at vinde jackpotten skal du huske at den udløsende faktor kan variere mellem spillene. For det meste skal du satse maksimum, hvilket betyder at du skal spille på alle de mulige udbetalingslinjer. Dette kan gøres ved at klikke på “Sats Maksimum” knappen i spillevinduet. 

Til sidst skal du huske at starte med at satse lavt, indtil du får en god fornemmelse for spillet. Sæt dit budget og hold dig til det – hvis spillet ikke giver udbetalinger, så gå videre til et andet spil eller stop med at spille for denne dag.

Husk altid at spille ansvarligt.