Deuces Wild

Mandag 01 August, af Gabriel

Deuces Wild er en af de mest populære video poker variationer, der bliver spillet med wild cards (bonus kort). Det spilles med et kortspil med 52 kort og alle deuces (to'ere) kan spille som wild cards (bonuskort = alle værdier), deraf navnet Deuces Wild.

Denne variation har flere ekstra vindende hænder med udbetaling, som f.eks Fem ens, Wild Royal Flush og Fire Deuces (to'ere), sammenlignet nogen anden variation. Men det, som dette spil er mest kendt for, er en udbetalingsprocent på 100%, hvilket betyder at spillere kan få en fordel i forhold til casino'ets house edge (husets grænse).

Deuces Wild spillet

Du er nødt til at spille med optimal strategi med maksimum bet (5x maskinens værdiangivelse) for at have en chance for at få glæde af Deuces Wild’s teoretiske udbetalingsprocent på 100.76%. Vær opmærksom på, at du kun opnår denne positive udbetalingsprocent, hvis du spiller på maskiner med fuld betaling, hvilket er dem med de højeste udbetalinger.

Maskiner med fuld betaling udbetaler 5 mønter for Fire ens. En maskine der udbetaler mindre end 5 mønter for Fire ens vil ikke give dig et positivt udbytte. For eksempel vil et spil, der udbetaler 4 mønter for Fire ens kun have en teoretisk udbetalingsprocent på 99.96%. Du vil være i stand til at differentiere imellem maskiner med fuld betaling og dem med kort udbetaling ved at se på deres udbetalingsoversigter. Du kan se et eksempel på en udbetalingsoversidt for dette spil i vores artikel om  video poker odds.

Deuces Wild maskiner er ikke altid lige nemme at finde. Hvis du ikke finder en, så prøv at spille “Not So Ugly” variationen. Den tilbyder en udbetalingsprocent på 99.73%, hvilket stadig er højere end Jacks or Better.

Generelle tips, der altid bør følges i Deuces Wild
:

•    Når du har To par uden en Deuce (en to'er), smid det ene par væk.
•    Smid aldrig Fem ens væk.
•    Hvis du har et enkelt High Card (J, Q, K, eller Ace), smid det væk.
•    Kontroller om det er bedre at have et par end en 4-korts Straight eller en 4-korts Flush
•    Behold alle Deuces (to'ere). Smid aldrig en to'er væk