Video Poker Tips

Onsdag 27 Juli, af Gabriel

Selvom nedenstående tips kan virke fundamentale eller åbenlyse, så er de alle vigtige i bestræbelserne på at blive en bedre spiller. Video poker er et spil, der handler om disciplin, og nedenstående tips er samlet i henhold til dette princip.

  • Spil altid med maks bet, som er 5x maskinens værdiangivelse (f.eks $1.25 for en 25cent maskine & $5 for en 1 dollar maskine) for at have den bedste chance for at ramme den store jackpot med 4,000 mønter for en Royal Flush. Hvis du ikke har råd til at spille med maks bet på en 1 dollar maskine, så ryk ned og spil på en 25 cent maskine osv
  • Køb eller print et strategikort for hver af de variationer, du gerne vil spille. Behold disse kort på dig mens du spiller, så du bliver i stand til at genkende kortmønstre
  • Øv dig i din strategi derhjemme, så du bliver i stand til at genkende mønstre hurtigere. Desto hurtigere du spiller, jo mere vil du få glæde af de mest favorable odds. 
  • Husk at den ene maskine ikke er heldigere end den næste. Alle spins (spillerunder) er tilfældige, upartiske og afhænger af hvor mange kort der er tilbage i kortspilsbunken med 52 (eller 53) kort
  • Afvig ikke fra din strategi, selv hvis du taber penge til at begynde med. Du vil vinde nogle gange og tabe andre på grund af de naturlige udsving i spillet. Hvis du fortsætter med den korrekte strategi, vil du være meget tættere på din forventede udbetaling i det lange løb.  
  • Husk altid at du spiller imod maskinen (med mindre du spiller om en progressiv jackpot). Hvis der er en anden spiller, der får en Royal Flush, betyder det ikke, at du ikke også kan få en. Odds'ene for at få en royal flush er altid de samme (en til 40,000 hænder). 
  • Administrer din spillekonto klogt. Ideelt set skal du have mindst 1000x den maksimale indbetaling.  F.eks anbefales det, at du har mindst $1.250 til en 25 cent maskine (1,25 x 1.000) og $5.000 for en 1 dollar maskine (5,00 x 1.000). Ideen bag denne spillekonto administration er, at du vil have kontanter nok til at spille så mange gange som det kræves for at have en statistisk chance for at få en royal flush.
Når antallet af hænder er ubegrænset, er det bedre at spille hurtigt, men under den forudsætning at du har lært den perfekte strategi udenad. Vær opmærksom på at hvis du spiller med et begrænset antal hænder, så har du mere glæde af at spille langsommere for at sikre, at du spiller det perfekte spil.