Video Poker Strategi

Tirsdag 26 Juli, af Gabriel

I modsætning til mange andre casino spil er video poker et spil, hvor en god strategi virkelig kan forbedre dine chancer for at opnå de bedste odds. Hvis du spiller med den perfekte strategi med et maksimum bet (5x maskinens værdiangivelse), kan du opnå den højeste udbetalingsprocent, hvilket i visse tilfælde kan være på over 100% for nogle variationer.

Nedenfor kan du se den optimale strategi for spil på 9/6 Jacks or Better med fuld betaling. Hvis du følger denne strategi, vil du højst sandsynligt spille med 99.54% i forventet udbetaling for denne variation. Brug dette skema til at lære hierarkiet for dine første hænder. Du kan se, hvor mange kort du skal beholde og smide væk for hver mulig hånd. Se vores artikel om Video poker ordliste, hvis du er i tvivl om nogle af de brugte udtryk.

9/6 Jacks or Better med fuld betaling video poker strategiDe fleste video poker variationer er baseret på Jacks or Better, så strategien for denne variation er et godt sted at starte. Strategien for hver spil kan variere en smule, især hvis det er en variation, der har anderledes regler, ekstra vindenden hænder eller wild cards (bonuskort). Vær opmærksom på disse faktorer og tilpas strategien efter den variation du spiller.