Progressive Video Poker

Torsdag 28 Juli, af Gabriel

Normalt bliver en progressiv video poker jackpot administreret af software udbyderen. Dermed bidrager alle, der spiller dette spil hos udbyderen til den samme store jackpot, som der spilles om. Når en spiller får tildelt den højeste vindende hånd, vinder de denne jackpot. I de fleste tilfælde er denne hånd en Royal Flush, men i nogle spil kan det være en anden kombination som f.eks. Fire ens. Hvilken hånd der spilles efter har stor betydning for din strategi, så vær sikker på at du ved, hvad hånden er i det aktuelle spil.

Spil progressiv video poker hos et af de anbefalede casino'er vist herunder.

Spil altid med maks bet!

Det er vigtigt at vide, at spillere kun kan kvalificere sig til at vinde en progressiv jackpot i video poker, hvis de spiller med maksimum bet (5x maskinens værdiangivelse). Så hvis du spiller på en maskine med en værdiangivelse på $0,25, skal du lave bets på $1.25 for hvert spil for at være kvalificeret til at vinde den progressive jackpot. Hvis du ikke spiller med maks bet, og du vinder jackpotten, vil du kun få den normale gevinst for dette bet udbetalt.

Hvornår progressiv video poker godt?

Det bedste tidspunkt at starte spil på progressive maskiner er, når jackpotten har nået et break-even niveau. Ved dette niveau er der ingen house edge (husets grænse) og maskinen har en udbetalingsprocent på 100%. Nedenfor kan du se eksempler break-even niveauet for nogle progressive spil. Vi har også inkluderet niveauer for hvornår spillene tilbyder positive udbetalinger (f.eks 101% og 102%).