Dalembert systemet

D’Alembert systemet blev udviklet af Jean le Rond d'Alembert, en fransk fysiker, matematiker og filosof i det 18. århundredes Frankrig. Det er også kendt som montant et demontant (oversat til opad og nedad) og som det pyramidiske system.

Idéen bag D’Alembert System, som er designet til at blive brugt ved væddemål med lige odds, er, at hvis du vinder et væddemål, vil du sandsynligvis tabe det næste, og hvis du taber et væddemål, vil du sandsynligvis vinde det næste.


 

Sådan Virker Det!

Først skal du beslutte dig til, hvor stor din første indsats skal være. Dette kan fx afgøre ved at se på bordets minimus indsats. Hvis du spiller ved et bord, som har en indsats minimum på $10, så skal dette være din første indsats.

Begynd med at spille minimum indsatsen. Her under kan du se et syv-punkt forløb med brugen af D’Alembert systemet.

•    Spil for $10. Vind.
•    Spil for det samme beløb. Spil for $10 og tab.
•    Tilføj en enhed. Spil for $20 og tab.
•    Tilføj endnu en enhed og spil for $30. Vin.
•    Fjern en enhed. Spil for $20 og vind.
•    Fjern en enhed og spil for $10. Tab.
•    Tilføj en enhed og spil for $20.

Her kan du finde de forskellige online casinoer hvor du kan prøve de forskellige roulete systemer


Brugbarheden ved D'Alembert Systemet

Problemet med D’Alembert systemet er, at det baserer sig på en fejlantagelse, som siger, at ved væddemål med lige odds vil det endelige resultat udjævne sig. Hvis du vinder, er du nødt til at tabe næste gang og omvendt.

Dette er essensen af the Gambler’s Fallacy, som er baseret på den tro, at den første af to hændelser, som det første spind på roulette hjulet, har en indflydelse på den næste hændelse som fx det næste spind. Men disse to spind er uafhængige af hinanden, og det første bestemmer på ingen måde, hvad der vil ske med det andet.

D’Alembert kom med nogle vigtige bidrag til matematikken og videnskaben, men de kan ikke anbefales som roulette systemer. Dette system kan ikke anbefales.

Find andre roulette systemer!