Roulette regler

Hvis du vil spille roulette, skal du først kende til de grundlæggende regler. Og det kan du lære ved at læse de sider, vi har dedikeret til dig, der vil lære at spille roulette. Læs mere for at lære om de grundlæggende regler, og når du føler dig klar, kan du besøge et af de kasinoer, vi anbefaler.

Meningen med spillet

Meningen med roulette grundlæggende set, at vælge det rigtige nummer, farve eller rækkefølge af numre som kuglen vil lande på. Hver enkelt væddemål har forskellige odds, og mod slutningen af spillet, når bolden har fundet sit leje, kan du regne ud hvor meget du har vundet eller tabt.



De Grundlæggende

Regler Der er to grundlæggende typer af væddemål, nemlig inside og outside, som hver er overordnede kategorier med flere underkategorier med væddemål under sig. For at lære, at spille roulette skal du forstå alle de forskellige typer af væddemål.

Inside Væddemål

Inside væddemål gøres på numrene på hjulet. Roulette reglerne tillader dig at spille på disse numre på forskellige måder. Hvert væddemål har forskellige odds.

De forskellige typer inside væddemål inkluderer:

•    Single number bets; som giver odds 35-1.
•    Split bet: spil på to numre samtidigt; odds 17-1.
•    Corner bet: spil på fire numre samtidigt; odds 8-1.
•    Street bet: spil på en række med tre numre; odds 11-1.
•    Double street: spil på to, i forhold til hinanden, tilstødende rækker; odds 5-1.

Som et eksempel er her opstillet et single number bet, et split bet og et corner bet:

•    Single: læg en jeton på nummer 34 for at spille på den til odds 35-1.
•    Split: læg en jeton på linjen mellem 34 of 31 til odds 17-1.
•    Corner: læg en jeton der støder op til numrene 34, 31, 32 og 35 til odds 8-1.

Street Bets

Street bets løber fortløbende med den første række igennem tre, den andre I form af fire igennem seks og så videre. Hvis du lægger en jeton på linjen for enden af række et, vil den være på ydersiden af rækken, grænsende til nummer tre. Du har dermed lavet et 11-1 street bet på numrene et, to og tre.

For at spille på to rækker, skal du fx spille på rækken der løber fra et gennem tre og rækken der går fra 4 gennem seks. Læg din jeton på ydersiden af linjen hvor tre og seks mødes. Du har nu lavet et 5-1 væddemål på et af seks numre.

For at spille på to rækker med i det samme væddemål, skal rækkerne være fortløbende. Som et eksempel kan du ikke lave et to rækkes væddemål på et igennem tre og syv igennem ni. Hvis du ville spille på de rækker, ville du være nødt til at spille to enkelt rækker.

Outside Bets

Hvis du hellere vil lægge dine penge på væddemål, der er lettere at vinde, bør du prøve outside bets. Outside bets giver dig lavere odds, fordi dine chancer for at vinde er større. Roulette regler tillader dig at lave en kombination af inside og outside bets.
Nogle spillere bruger dette system, og indgår høj og lav-risiko væddemål på en og samme tid.

Outside bets inkluderer:

•    High or low: spil på 1-18 (low) eller 19-35 (high). Odds 1-1.
•    Lige eller ulige: Odds 1-1.
•    Rød eller sort: Odds 1-1.
•    Snesevis: spil på enten 1-12, 13-22 eller 23-35. Odds 2-1.
•    Rækker: spil på en række med 12 numre. Odds 2-1.

Snesevis som løber fortløbende, er på siden af bordet mellem de lige odds og numrene. Der star “1st 12,” “2nd 12,” and 3rd 12.”

For at spille på en række, skal du helt enkelt lægge din indsats for enden af den valgte række, i området der er markeret med “2-1.”