Roulette systemerne


Kan et roulette system hjælpe dig med at vinde? Hvis systemer kan hjælpe dig med at vinde i roulette, hvilket vil så være det bedste roulette system? Denne artikel gennemgår ni system, som alle påstår at læseren kan vinde I roulette ved at følge systemet.

Når du læser dig systemerne, skal du huske på, at der er mange eksperter, der påstår, at intet system kan hjælpe dig til at vinde, i et spil der består af chancer. Læs og bedøm selv om du kan bruge systemerne.


Martingale Systemet og Anti Martingale Systemet

Martingale systemet som er en progressive måde at spille på, virker ved, at spilleren fordobler sin indsats hver gang spilleren taber, indtil spilleren vinder. Når spilleren vinder, vender spilleren tilbage til deres oprindelige indsats. Anti Martingale systemet vender denne proces om.

For at få en mere detaljeret forklaring om dete roulette system, kan du klikke på dette link og læse vores dybdegående artikel om emnet.


Labouchere Systemet og det Omvendte LaBouchere

Labrouchere systemet som også er kendt som, the spilt Martingale, er et progressivt spilsystem som først spørger spilleren om, at bestemme sig for, hvor mange enheder spilleren vil vinde på rouletten. Derefter skriver de en liste med tilfældige tal, hvis sum er lig med den sum, de vil vinde. Disse tal, som repræsenterer spilenheder, bruges i en serie af væddemål.


Det omvendte Labouchere er et mere aggressivt roulette system, som fokuserer på, hvor meget en spiller er villig til at tabe. For flere oplysninger, kan du klikke dig ind og læse vores detaljerede artikel om emnet.


D'Alembert Systemet

Med D'Alembert systemet tilføjer du en enhed til dit næste væddemål, hvis du taber, og du trækker en enhed fra, hvis du vinder. Tanken bag D'Alembert roulette systemet er, at det evt. antal gange du taber og vinder på roulette, vil udjævne sig. Systemet er tiltænkt til at opnå netop dette. For at få en mere detaljeret forklaring om dette roulette system, kan du klikke dig ind på den uddybende artikel. 


Fibonacci Spilsystemet

Fibonacci spilsystemet som går tilbage til det 13. århundrede, baserer sig på en serie af tal, som relaterer sig til de tal spilleren spiller på. Hvis du taber, satser du mere og hvis du vinder, satser du vindre. Dette system er ikke så aggressivt som Martingale systemet, og det er ikke så tilfældigt som Labrouchere systemet. Ligesom det ikke kræver pludselige justeringer som D'Alembert systemet. For en mere detaljeret beskrivelse om dette roulette system, kan du klikke på dette link.

Inside Spilsystem

Inside spilsystemet fokuserer på, at lave flere inside væddemål på hver tur. Normalt er en enkelt indsats placeret, og den bliver så fulgt op af fire eller fem inside væddemål. Dette kunne være to double street og et quad bet eller fem quads. Tanken er, at alt fra 17 til 21 tal, hvilket øger chancen for at vinde. Du vil have en indsats på 35-1, og deruder fire eller fem andre på 5-1 eller 8-1 odds. Dette roulette system spekulerer normalt i, at du spiller på de samme numre hele tiden.


Roulette Fordobling Strategi

Mange mennesker føler, at måden at vinde roulette på, er at drage fordel af en gevinst ved at fordoble den næste indsats. Fordobling strategien fungerer på den måde, og bruges kun på væddemål med lige odds. Strategien er også kendt som parlay strategien. Denne teknik kræver, at du spiller med de samme lige odds, hver gang du gør en indsats.

Hvis du begynder med at spille på rød, skal du blive ved med at spille på rød. Du spiller for minimumsbeløbet, og fordobler kun, hvis du vinder. Hver gang du vinder, fordobler du. Med dette roulette system, går du tilbage til udgangspunktet når du taber.


Adrenotrend Systemet

Hvis du leder efter et roulette system, designet til at mindske dine tab og passe på dine penge, så er Adrenotrend måske det rette system for dig. Idéen er simple. Du spiller kun på lige odds. Hvis du vil spille på en farve, holder du øje med hjulet mens det snurrer rundt.

Hvis det bliver sort, gør du det til dit valg i dit næste væddemål. Når hjulet snurres næste gang, skal du ikke spille. Læg mærke til hjulet når det snurrer rundt. Uanset hvilken farve kuglen lander på, så spiller du på den farve næste gang. Dette er svært at gøre online, medmindre du hurtigt kan skifte fra gratis spil til spil for rigtige penge.


Cancellation Spilsystemet

Cancellation spilsystem er en teknik, der bruger 10 spilenheder. Du skriver 10 tal, alle sammen på et stykke papir. Læg det første og det sidste tal sammen, og du får summen to. Det betyder, at du satser to enheder; hvis en enhed er på $10, så ville du sates $20 på et lige odds væddemål. Hver gang du vinder, streger du et tal ud i hver enden af talrækken, og lægger de to næste tal sammen,

hverefter du spiller to enheder igen. Første gang du taber, tilføjer du et to-tal ude til højre, og plusser det med tallet ude til venstre. Derefter spiller du med tre enheder i dit næste væddemål. Grundlæggende set, vil du med dette roulette system, tilføje en enhed hver gang du taber, og hver gang du vinder, vil du enten bibeholde indsatsen, eller hvis indsatsen er på mere end to enheder, trækker du en enhed fra dit næste væddemål.


Grind Systemet

Grind systemet fokuserer på at vinde små gevinster. Hele idéen er, at risikere så lidt som muligt, og vinde enheder en af gangen. Hvis du begynder med $2,00 som din standard indsats, og sætter det på lige odds, som sort. Og det bliver sort kuglen lander på, har du vundet en enhed.

Du kan nu begynde forfra igen med at satse $2,00 på sort. Hver gang du vinder en enhed, kan du lave endnu en indsats. Hvis du derimod taber, ændrer tingene sig en smule.

Bruger du dette roulette system efter dit første tab, er du gået tilbage med en enhed. Sats igen en enhed á $2,00. Hvis du taber for anden gang, er du gået tilbage med to enheder eller $4,00. Sats igen $2,00. Lad os sige at du vinder på dit tredje væddemål: Nu er du ku n bagud med en enhed. Ifølge systemet, skal du være forud med en enhed. Efter at du har vundet, tilføjer du nu $2,00 eller en enhed til din næste indsats. Det betyder, at du nu sætter $4,00 på sort. Hvis du vinder, er du foran med en enhed. Når du nu er foran med en enhed igen, kan du begynde forfra med at satse $2,00 igen.


Roulette Systemer Kan Forbedre Dit Spil

Selvom der er en masse debat om, hvilket roulette system der er det bedste og om et roulette system kan resultere i gevinster, så er fakta, at disse metoder kan bruges til at følge dit spil og bedre forstå alt omkring dette spændende spil.

Hvis du har tænkt dig at bruge et system for at vinde i roulette, bør du prøve forskellige strategier i gratis spillene, hvor du kan se hvilket roulette system der virker bedst for dig.