Europæisk Roulette

Europæisk roulette er det foretrukne spil af mange spillere, alene af det faktum, at det giver den største chance, af alle udgaverne, for at vinde. Se tabellen herunder for at se en liste med online kasinoer der tilbyder dette herlige chance spil.

 

Særlige Kendetegn

Der er nogle få særlige kendetegn ved dette spil. Europæisk roulette har et enkelt nul, i modsætning til det amerikanske som tilbyder to. Og til forskel fra fransk roulette er europæisk roulette mere simpelt, fordi det ikke har “call bets”.

Selvom europæisk roulette har 37 tal, løbende fra 0-37, så vil du i nogle kasiner opdage, at der er en en prision eller la partage regel. Begge gavner spilleren og mindsker husets chance for at vinde med op til 50 %.

Udviklingen af Europæisk Roulette

Franskmændende udviklede roulette spillet i det 17. Århundrede, og de opfandt og den europæiske variant. Det var to franskmænd: Francous og Lois Blanc som kom med idéen til at tilføje et nul til den franske roulette. Indtil da havde der kun været 35 tal og der var ikke noget nul.

At nullet blev lagt til, ændrede oddsene, og det blev vel modtaget, da det gav spillerene endnu en måde at vinde på. Herunder kan se hvordan det modern europæiske roulette bord ser ud.

Europæisk Roulette Popularitet

Europæisk roulette er den mest populære udgave af de tre typer. Det spilmuligheder og odds er lettere at forstå end den franske roulette. Det giver også spilleren en fordel i forhold til den amerikanske.

Disse fakta gør det til en logisk valg blandt spillere som har brug for, og som behøver enhver fordel, de kan få. Med udviklingen af internettet kan du nu spille europæisk roulette uanset hvor du befinder dig.