Martingale systemet

Martingale systemet er en samling af forskellige spilstrategier som først blev samlet og nedskrevet i Frankrig i det 18. århundrede. Den mest enkle strategi som fokuserer på spil, der har lige odds, som møntspillet plat eller krone, er hvad mange roulette spillere, bruger nu om dage.

Anti Martingale systemet blev udviklet som en modreaktion mod Martingale. Grundlæggende set virker denne strategi modsat det system der inspirerede den.

 

 

Systemet

Martingale systemet er et progressivt system, hvor spilleren forsøger at genvinde sit sidste tab i den næste runde. Systemet bygger på den tro, at hvis det bliver rød i den første tur, så er chancen meget store for, at det bliver sort i den næste. Hvis det ikke bliver sort i den anden tur, så er chancen endnu større for, at sort kommer i den næste igen osv..

Systemet bygger altså på den tro, at i en situation hvor der er lige odds, så jævner resultatet sig ud i sidste ende.

Anti Martingale systemet er et forsøg på at udnytte en række af vindende omgange, til at dække det tab spilleren lige har haft.

Sådan virker systemet

Martingale systemet er meget simpelt. Hvis du mister et væddemål, fordobler du dit næste væddemål. Hvis du også taber dette væddemål, fordobler du igen dit næste væddemål. Når du vinder igen, er du tilbage ved udgangspunktet, og du har altså hverken tabt eller vundet noget. Du skal altså bare fordoble din indsats, når du taber.

Med Anti Martingale systemet, skal en spiller først vælge et antal omgange som vedkommende vil spille. Dette er det antal af væddemål, som spilleren er villig til at spille, før han eller hun trækker sin gevinst ud, og går tilbage til sin oprindelige indsats.

En række af væddemål er normalt på mellem fire og otte ture. Spilleren fordobler sine indsatser, hver gang vedkommende vinder, og når spilleren taber, eller når til enden af sin tur, så går han eller hun tilbage til sin oprindelige indsats.

Hvis du beslutter dig for at satse på en fire række tur, hvor du hver gang fordobler din indsats, og når du kommer til din sidste tur, går tilbage til din oprindelige indsats, så er det ligegyldigt, om du vinder eller taber.

Brughbarheden ved Martingale Systemet

Martingale systemet er, som de fleste andre lige odds spilmetoder, baseret på the Gambler’s Fallacy, som går ud fra den tro, at hvis noget tilfældigt hænder, er det mere sandsynligt, at det modsatte også vil ske. Uanset hvad man synes om systemet, så opfordrer det i hvert fald ikke til at være påpasselig med sine indsatser.

Brugbadheden ved Anti Martingale systemet kan diskuteres. Som ved ethvert andet system der fokuserer på chancer, kan en blind og aggressiv strategi hurtigt tømme din pengepung og sende dig væk fra bordet.