Fransk Roulette

Fransk roulette blev opfundet i det 17. århundrede i landet der bærer dets navn. Den originale udgave af spillet er blev ændret og rettet til over årene, eftersom det har været påvirket af europæisk roulette, som har givet det franske hul og bord et nul. Den franske udgave skiller sig hurtigt ud ved at have en rød farve på bordet, og ved at mangle sorte og røde tal. Både det europæiske og det amerikanske har grønne borde og røde og sorte tal.


 

Særlige Kendetegn

Frank roulette inkluderer alle de samme typer af væddemål, som du kan finde i den europæiske udgave plis “call bets”. Call bets er muligheden for at sætte en indsats på en række numre på en gang. Her er call betsene:

•    Voisins du Zero (Neighbors of Zero):  Dette væddemål placers på tallene omkring nul på det franske hjul. 
•    Tiers du Cylindre (Third of the Wheel): Der er et dusin tal på den modsatte side af nul på hjulet.
•    Orphelins (Orphans):  der er placeret på tallene, der ikke er inkluderet i de ovenstående væddemål.
•    Finales en Plein: Dette væddemål er placeret på alle tal, der ender på et bestemt tal..
•    Finales a Cheval: Dette væddemål dækker alle andre tal, der ender på et af to tal. Fx: Finales a Cheval 3/4

Udviklingen af Fransk Roulette


Den franske matematiker Blaise Pascal opfandt forfader til rouletten, da han skabte et frit snurrende hjul med en lille kugle og 35 nummerede lommer. Han snurrede hjul og gættede på hvor kuglen skulle lande I et forsøg på at forstå den evige bevægelse. Hjulet endte med at blive udviklet til fransk roulette.

Fransk Roulettes Valgmuligheder

Fransk roulette, som har de samme odds til huset som det europæiske spil, og som ofte vil inkluderer la partage eller surrender reglen, giver nogle spændende variationer igennem call bets. Dette er originalen, og det er rigtig sjovt at spille.